Cliënt

Voor onze bewoners

Je thuis voelen. Zelf dingen doen. Beslissen wat je wilt. Bij CURA woon je met medebewoners of zelfstandig op jezelf. Het past precies bij wat jij fijn vindt en wat jij wilt. Samen met je begeleider maak je een ondersteuningsplan. Zo weten we precies wat je wil doen en kunnen we plannen maken. We helpen je met een zinvolle daginvulling. Misschien is dat een dagbesteding, of een betaalde baan. Iedere dag krijg jij de zorg en begeleiding die jij nodig hebt.

Cliëntraad

Wij vinden het belangrijk dat je betrokken bent. Daarom willen wij graag horen of wij de juiste dingen doen. Ook de mensen uit jouw omgeving mogen meepraten in de cliëntenraad.

Meepraten bij CURA

Op elke locatie is er een huiskameroverleg en op de dagbesteding hebben we een werkoverleg. Samen beslissen we wat we doen, op welke manier. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Wij gebruiken de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) als basis zodat jij mee kan praten over wat er binnen CURA gebeurd.

Veilig wonen

Veilig en leuk wonen, begeleiding is altijd in de buurt. 

Goed opgeleid personeel

Investeren in onze medewerkers zodat zij de beste zorg kunnen geven.

Specialisme

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met mensen met een licht verstandelijke beperking, psychische problemen en verslavingsproblematiek.

Veel faciliteiten

Altijd een geschikte daginvulling voor jou.