Medewerkers

Voor zorgprofessionals

Iedereen die bij CURA werkt heeft een plek binnen onze familie. Wij kunnen onze cliënten alleen persoonlijke begeleiding bieden als we dat ook voor elkaar doen. CURA inspireert om jezelf te ontwikkelen op jouw manier. Wij leveren nooit in op kwaliteit en we willen dat onze aanpak de maatschappij uitdaagt.

Werken bij CURA
Weet je al wat je kan en wil, of wil je jezelf ontwikkelen? CURA biedt verschillende functies. Je kunt beginnen als begeleider of aan de slag op de dagbesteding. Elke medewerkers krijgt een persoonlijk opleidingsplan op basis van zijn of haar sterke punten. Zo investeren wij in onze mensen.

Kom jij onze familie versterken?

Een netwerk van partners

Een organisatie is zo sterk als haar netwerk. Wij werken samen met allerlei professionals en bedrijven die zich inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking. Wil je met ons samenwerken? Heb je een mooie plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? We komen graag met je in contact. CURA helpt je het proces te begeleiden.

Vrijwilligers

Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage in zorginstellingen. Dankzij hen kunnen we soms net dat beetje extra doen voor de cliënten. Je kunt zelf aangeven wat voor activiteiten je wil doen of hoe je kunt helpen. Met een persoonlijk gesprek op een van onze locaties kijken we of we bij elkaar passen.

Herintreders

De zorg laat je soms niet los. Herintreders zijn bij CURA van harte welkom. We horen graag jouw verhaal en welke praktijkervaring je wil inzetten. Samen kijken we naar wat je nodig hebt op het gebied van scholing. Uiteraard zorgen wij voor het opleidingstraject. Dit kan bestaan uit cursussen of trainingen, maar het is ook mogelijk om een opleiding te volgen.

Veilig wonen

Veilig en leuk wonen, begeleiding is altijd in de buurt. 

Goed opgeleid personeel

Investeren in onze medewerkers zodat zij de beste zorg kunnen geven.

Specialisme

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met mensen met een licht verstandelijke beperking, psychische problemen en verslavingsproblematiek.

Veel faciliteiten

Altijd een geschikte daginvulling voor jou.