Amsterdam – Overamstel

Intramurale woonvoorziening
24-uurs zorg
(intensieve) Begeleiding en (intensieve) Verzorging

In Amsterdam-Overamstel is een zorglocatie van Cura, waar 10 studioś en 11 groepskamers beschikbaar zijn en 24 uurs zorg wordt geboden.
Wil je wat meer rust en een bedrijfsomgeving voor werk of opleiding, dan zit je prima op dit bedrijfsterrein. Het dorpsplein met winkels ligt op 10-min. loopafstand..

 

Koken op locatie
Na een werkdag of dagbesteding kun je samen met je collega’s in onze grote keuken een heerlijke maaltijd klaarmaken. Je kunt je eigen gerecht voorbereiden en koken, zodat medebewoners daar samen met jou van kunnen genieten. Ben jij de kok die we zoeken?

 

Uitjes
Achter het pand in Overamstel ligt een groenstructuur waar je met dagbesteding bezig kunt zijn in de buitenlucht. Ook zijn er meerdere bossen in de omgeving om een frisse neus te halen en zijn er sportlocaties op fietsafstand waar je kunt werken aan jouw fysieke- en mentale fitheid. Schrijf je bijvoorbeeld in bij één van de nabijgelegen sportverenigingen!

Doordat het pand op een industrieterrein gevestigd is en alle nodige zorgvoorzieningen op locatie beschikbaar zijn, kun je jezelf wanneer je wilt, in alle rust terugtrekken op locatie of in je eigen leefomgeving.