Maassluis

Intramurale woonvoorziening
24-uurs zorg
(intensieve) Begeleiding en (intensieve) Verzorging
Prikkelarm omgeving voor mensen met een ASS

Welkom bij Locatie Maassluis, een toegewijde zorginstelling met een specialisatie in intramurale zorg, met een specifieke focus op bewoners met autisme.

 

Wat Locatie Maassluis uniek maakt, is onze toewijding aan het creëren van een prikkelarme omgeving, zorgvuldig ontworpen om onze bewoners een rustige en stimulerende woonomgeving te bieden. Ons deskundige team staat 24 uur per dag klaar om begeleiding te bieden, zodat onze bewoners de juiste zorg en ondersteuning ontvangen.

 

Onze accommodatie bestaat uit 12 comfortabele kamers, elk voorzien van een eigen keuken en sanitair. Dit zorgt voor een gevoel van privacy en zelfstandigheid bij onze bewoners.

 

Naast de aangename privé ruimtes beschikt Locatie Maassluis over een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar verschillende activiteiten plaatsvinden. Deze warme en uitnodigende ruimte biedt onze bewoners de kans om samen te komen, sociale interacties aan te gaan en gezamenlijke activiteiten te ondernemen.

 

In een notendop is Locatie Maassluis een gastvrije en warme omgeving waar onze bewoners kunnen rekenen op persoonlijke zorg, een prikkelarme setting en een breed scala aan activiteiten om een betekenisvolle en bevredigende levenskwaliteit te ervaren.